Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Giuseppe Scaricamazza
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Amrein Csaba
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Különféle színekben pompázó lencseköret, amelyhez így készül a tökéletes kacsacomb!
Szerző: Pintér Károly
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz