Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Széll Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Somlói galuska, ahogy az Anyukám Mondta séfje, Mida Balázs készíti.
Szerző: Mida Balázs/Anyukám Mondta
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű