Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Zsákai Ildikó (Derecskei Fenséges)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Haraszti Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Réti Sebestyén
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb