Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Regdon Zsolt
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Bindics Imre
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Dobjuk föl a reggeleket egy különleges kávéval!
Szerző: a KHAN Étterem
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz