Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Püspökkenyér ez is, csak stollennek hívják.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Feke Zoltán
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tóth Ágnes
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Pesti István
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabó Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz