Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj

Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Darius Richard
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

A receptet a Balatonról hozzuk.
Szerző: Ács Ferenc
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Vidra Péternek, az esztergomi Rózsakert séfjének a
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz