A lapzselatint hideg vízbe áztatjuk. A többi hozzávalót habüstbe tesszük és vízgőzön fölmelegítjük 50 °C-ra, közben a kicsavart zselatinlapokat is belekeverjük.
Hagyjuk 15 percet pihenni, finom szűrőn leszűrjük, kis fém pudingformákba töltjük, és egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
A mentaleveleket összevágjuk, és egy edénybe tesszük, ráöntjük a melegített mézet. Botmixerrel pürésítjük. Amikor már szép zöld a méz, átöntjük egy kisebb tálba, és pár órára félretesszük.
A tetején összegyűlt fehéres, habos réteget kanállal eltávolítjuk: alatta szép zöld színű, mentaízű mézet kapunk. A pudingformákat pár másodpercre forró vízbe mártjuk, majd a tányérokra borítjuk.
Friss gyümölcsökkel körberakjuk. Meglocsoljuk a mentás mézzel, és mentalevelekkel díszítjük.