Receptek

Pisztráng, sütőtök, homoktövis

Pesti István receptje

2020. július 20.
  • 5 db pisztráng
  • 30 dkg só                              
  • 30 dkg cukor
  • 1 db sütőtök          
  • 20 dkg homoktövis püré         
  • 2 ek sült hajdina                            
  • 10 db tápióka chips     
  • 1 dl mangós-homoktövis coulis  

Dekoráció: répalevél


ADAG: 10 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Nehéz
A pisztrángot lefilézzük. Bőrét leszedjük, kiszálkázzuk. A sót és a cukrot összekeverjük, beborítjuk vele a pisztrángot.

30 percig állni hagyjuk.

Kivesszük a pácból, forró vízzel átöblítjük. A sütőtököt vékony szeletekre vágjuk.

Tálalás:
A pisztrángot a tányérra helyezzük. Beborítjuk a sütőtökszeletekkel. A mangós-homoktövises coulis-val körbedíszítjük, ráhelyezzük a tápiókachipset és a répalevelekkel meghintjük.



pisztráng , sütőtök , homoktövis püré , hajdina , tápióka chips , mangós-homoktövis coulis , répalevél

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra