Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet receptje
2019. szeptember 26.- 1 kg padlizsán (3 db közepes)
- olaj, só, bors
- 5 dl natúr paradicsomszósz
- 15 dkg reszelt sajt
- 4 dkg vaj az edény kikenéséhez
- 5 dkg kenyérmorzsa (vagy panko)
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Mikor készítenénk bonbont, ha nem karácsonykor? A fa alá, barátoknak, ismerősöknek, magunknak.
Szerző: Kolonics Zoltán-Veszely Attila
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Nehéz
Szerző: Gálicz István-Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz