Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet receptje
2019. szeptember 26.- 1 kg padlizsán (3 db közepes)
- olaj, só, bors
- 5 dl natúr paradicsomszósz
- 15 dkg reszelt sajt
- 4 dkg vaj az edény kikenéséhez
- 5 dkg kenyérmorzsa (vagy panko)

Szerző: Szalai János (a tiszacsegei Halászcsárda)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Gyors, könnyű és finom!
Szerző: Kun Péter
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nagy Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz