Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet receptje
2019. szeptember 26.- 1 kg padlizsán (3 db közepes)
- olaj, só, bors
- 5 dl natúr paradicsomszósz
- 15 dkg reszelt sajt
- 4 dkg vaj az edény kikenéséhez
- 5 dkg kenyérmorzsa (vagy panko)

Szerző: Szabó Zsuzsa
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bergmann Ernő
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nánási Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz