Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet receptje
2019. szeptember 26.- 1 kg padlizsán (3 db közepes)
- olaj, só, bors
- 5 dl natúr paradicsomszósz
- 15 dkg reszelt sajt
- 4 dkg vaj az edény kikenéséhez
- 5 dkg kenyérmorzsa (vagy panko)

Szerző: Szabó Antónia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Istvándy Csilla
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Söptei Róbert
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Földi Ádám
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Téli fogás, téli ízekkel az 1 Michelin-csillagos étteremből.
Szerző: Barna Ádám, a 42 Restaurant & Bar séfjének
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz