Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet receptje
2019. szeptember 26.- 1 kg padlizsán (3 db közepes)
- olaj, só, bors
- 5 dl natúr paradicsomszósz
- 15 dkg reszelt sajt
- 4 dkg vaj az edény kikenéséhez
- 5 dkg kenyérmorzsa (vagy panko)

Aki kóstolt már batátát, tudja: a gumók állaga a krumplit, ízük inkább a sütőtököt vagy a sárgarépát idézi.
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szulló Szabina
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Fehér Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Spaghetti all’ amatriciana
Szerző: Jakabos Zsuzsa
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű