Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só

juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
Szerző: Szombati Zsolt, a The Famous Grouse hazai nagykövetének
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű