Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
Szerző: Bajzáth Attila
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Tornyos Balázs
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Gundel Károly
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes