Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só

juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
Szerző: Csécsei László, Orcsik Edit
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Tóparti finomság a javábólÍ!
Szerző: Söptei Róbert
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saját séfünk
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb