Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye

A cseresznye lágy ízét jól kiegészíti a vadhúsból készült étel.
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Az Abádszalóki Czifra Csárda
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Küronya Márk és Litauszki Zsolt
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Pethő Balázs
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Lőrincz György
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz