Erhardt Zoltán és Piros György receptje
2018. április 26.- 240 g angus bélszín
- 10 g dijoni mustár
- 1 g fűszerpaprika
- 20 g salottahagyma
- 1 g Maldon-só
- 4 g kapribogyó
- 4 db fürjtojás sárgája
- frissen őrölt bors, ízlés szerint
SALÁTA
HOZZÁVALÓK:
- 120 g radicchio
- 120 g frisée saláta
- 6 g ruccola
- 0,1 dl extra szűz olívaolaj
- 4 db retek
- 1 csipet só
- frissen őrölt bors, ízlés szerint
SALÁTA
ELKÉSZÍTÉSE:
A salátaféléket összekeverjük, a retket juliennre vágjuk, olívaolajjal, sóval és borssal ízesítjük.
fürjtojás , angus bélszín , dijoni mustár , fűszerpaprika , salotta , Maldon-só , kapribogyó , radicchio , frisée saláta , ruccola , retek , olívaolaj