Varga J. Viktor receptje
2020. július 29.- 3 dl tejszín
- 1 dl tej
- 6 db tojás
- 1 rúd vanília
- 3 ek cukor
- eper-rebarbara lekvár

rebarbara , eper , vanília , tejszín , tej , tojás , eper-rebarbara lekvár
rebarbara , eper , vanília , tejszín , tej , tojás , eper-rebarbara lekvár
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Korponai Péter
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A vadhús elkészítésének módja hasonló a házi sertéséhez, csak hosszabb főzési, illetve sütési időt igényel.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű