Receptek

Kókuszos chiapuding barackkal és gojibogyóval

Tivadar György receptje

2020. július 20.
  • 4 ek chiamag
  • 4 dl kókusztej
  • 2 ek méz
  • 3 dkg édes kekszmorzsa
  • 3 ek aszalt gojibogyó
  • 2 db őszibarack
  • 2 db szilva
  • 4 db friss mentalevél
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A kókusztejet a chiamaggal és mézzel egy keverőtálban összekeverjük, majd egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

Másnap a hűtőből kivéve átkeverjük, 4 pohárba adagoljuk, kekszmorzsával, gyümölcsökkel, gojibogyóval és szeletelt mentával tálaljuk.


gojibogyó , kókusztej , méz , őszibarack , chiamag , kekszmorzsa , szilva , mentalevél

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra