Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Csevapcsicsa

Csevapcsicsa

Jovan Nikolić (Sokace Étterem) receptje

2021. január 5.

Hozzávalók

  • 70 dkg darált borjúhús
  • 15 dkg disznóháj
  • 15 dkg birkafaggyú
  • só

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket jól összekeverjük, együtt ledaráljuk, és egy napig pihentetjük, hogy jól összeérjenek. Rudakat formálunk, és folyamatos forgatás közben parázson vagy rostélyon megsütjük.

Kajmakkal, egészben sült krumplival tálaljuk.



borjúhús , disznóháj , birkafaggyú

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Gyümölcslekvárral töltött sült alma

Gyümölcslekvárral töltött sült alma


Szerző: Mózes Enikő
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb


Máglyarakás

Máglyarakás


Szerző: Danó Zoltán
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz


Toszkán zöldségek gömbcukkinibe töltve, házi grill kecskesajttal

Toszkán zöldségek gömbcukkinibe töltve, házi grill kecskesajttal


Szerző: Andriska István
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Makaron

Makaron


Finoman roppanó, krémesen lágy. A cukrászkészítmények arisztokratája.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz


Szent Jakab kagyló vajmártásban, guavával, sült tápiókával

Szent Jakab kagyló vajmártásban, guavával, sült tápiókával


Szerző: Ádám Csaba
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin