Hírek

Magyar Konyha

2024. szeptember 26.

Október 10. és 27. között, 18 napig tart idén az őszi Étterem Hét. Ennek értelmében országszerte több mint 180 étterem várja kedvező, fix árú menüsorokkal azokat, akik asztalt foglalnak a rendezvényre.


Szeptember 25-től a www.etteremhet.hu oldalon lehet előzetesen bejelentkezni a vendéglőkbe, amit érdemes időben megtenni, hiszen a minőségi vendéglátás érdekében a helyek idén is csak korlátozott számban lesznek elérhetőek.


Érdekesség, hogy még soha ennyi Michelin-ajánlással rendelkező étterem nem kínálta a menüsorát az Étterem Héten, mint most októberben. A résztvevő elit éttermek: Costes Downtown, Hoppá! Bistro, Lokal47 (Kéthely-Balaton), Macok bisztró (Eger), Mák étterem, Moszkvatér bisztró, Spago by Wolfgang Puck, UMO Restaurant, Végállomás Bistro & Wine (Miskolc), Zip’s (Miskolc). Ez a 18 nap rendkívüli lehetőséget nyújt arra, hogy kedvező áron lehessen megízlelni a magyar gasztronómia csúcsán lévő vendéglők különleges kínálatát.


A résztvevő éttermek kifejezetten a rendezvényre állítják össze válogatott alapanyagokra épülő, gondosan megkomponált 3 fogásos menüsoraikat, amelyeket egyedi, fix áron kínálnak. Az árak nem nőttek a tavaszi szezon óta, így a top kategóriában 5,900 forinttól, a prémium kategóriában 7,900 forinttól, az exkluzív besorolású éttermekben pedig 9,900 forinttól lehet elérni a menüket, szervizdíjjal együtt.



Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Kapcsolódó cikkek