Magyar Konyha főzőiskola

A karácsonyi ünnepek alatti lakomázás megterheli a szervezetünket. Az ünnepek elmúltával készítsünk el kedvenc fogásainkat rendhagyó módon!


Az új Tefal Ingenio Unlimited edénykészletnek köszönhetően ez nagyon egyszerű. Nemcsak a lelkiismeretünkkel teszünk jót, hanem a konyhánkban is megkönnyítjük a munkát. Ezekkel az edényekkel ugyanis minimális zsiradékkal főzhetünk, ráadásul az edénykészlet minimális helyet foglal el a konyhában.


Az új Tefal Ingenio Unlimited (L3959343) edényekben kényelmesen süthető hal, baromfi, sertés- vagy marhahús, élesztős vagy kovásztalan tészták. Gyorsan elkészíthető például a gyümölcskenyér is, amely egyszerre lesz könnyű és szaftos, mert a szabadalmaztatott Thermo-fusion technológiának köszönhetően egyenletesen átsül. Az Ingenio edények a Titanium Anti-Scratch tapadásmentes felületnek köszönhetően nem csak hatszor ellenállóbbak a kopással szemben, mint a hagyományos Tefal edények, de ideálisak olyan ételekhez is, amelyeket először a főzőlapon kell főzni, majd a sütőben sütni.


A szóban forgó 13 darabos készlet 3 edényt, 2 serpenyőt, 1 lábast, 3 fedőt és a könnyű kezelhetőség érdekében 2 praktikus, levehető fogantyút tartalmaz. Kényelmesen elférnek egymás mellett a tűzhelyen, és egymásra rakhatók, A praktikus, levehető fogantyúknak köszönhetően az edények vagy serpenyők könnyedén áthelyezhetők a tűzhelyről a sütőbe vagy vacsora után akár a hűtőbe is. A főzőedénykészlet minden típusú főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukcióst is. (X)


Ajánlott ár: 94 490 Ft

Kapcsolódó cikkek

Recept ajánló