Jónás Gábor receptje
2020. január 21.- 1 kg mufloncomb
- 30 dkg hagyma
- 5 dkg fokhagyma
- 1 db paradicsom
- 1 db tv paprika
- 2 ek áfonyalekvár
- 15 dkg friss áfonya
- só ízlés szerint
- 1 kk borókabogyó
Diós-sütőtökös sufnudli tengeri spárgával
Hozzávalók:
- 50 dkg főtt burgonya
- 1 db tojás
- 15 dkg liszt
- só ízlés szerint
- 10 dkg kockázott, forrázott sütőtök
- 5 dkg dió
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg vaj
- 5 dkg tengeri spárga
Diós-sütőtökös sufnudli tengeri spárgával elkészítése: A burgonyát a tojással, a liszt tel és a sóval összedolgozzuk, nudlikat formázunk és kifőzzük. Jeges vízben lehűtjük, majd serpenyőben vajon megpirítjuk a tökkel, fokhagymával, dióval és a tengeri spárgával.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/03/2019111447326-770x_.jpg?token=1f9bee114927defa2681e3fa7edc8531)
borókabogyó , áfonya , tv paprika , áfonyalekvár , paradicsom , fokhagyma , vöröshagyma , mufloncomb