Receptek

Anyukám sajtos-tejfölös cicegéje

Farkas Richárd receptje

2022. március 18.
  • 50 dkg sárga burgonya
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kis doboz zsíros tejföl
  • 1 db tojás
  • só, bors
  • liszt
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A burgonyát lereszeljük, állni hagyjuk, a levét kinyomkodjuk. Hozzáreszeljük a fokhagymát.

Összekeverjük fél doboz tejföllel, a tojással, sóval, borssal és annyi liszttel, amennyivel nokedli állagú tésztát kapunk.

Forró olajban egy kanálnyit kilapítunk, mindkét oldalán ropogósra sütjük.

Tejföllel és reszelt sajttal tálaljuk.


fokhagyma , tejföl , tojás , liszt , sárga burgonya

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra