Takács Hajnalka dietetikus receptje
2018. február 22.- 20 dkg érett banán
- 5 dkg mandulavaj
- 1 dkg natúr kakaópor
- 3 dkg aprított brazil dió
- egy csipet fahéj
banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
banán , mandulavaj , fahéj , brazil dió , kakaópor
Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Szabolcs András-Szabolcs-Gyuris Éva
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Pofonegyszerű és pillanatok alatt megvan!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Krausz Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű