Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Avokádós-banános turmix

Avokádós-banános turmix

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2020. július 31.

Hozzávalók

  • 1/2 db avokádó
  • 1/2 db banán
  • 2 dl kókusztej
  • vaníliarúd

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A hozzávalókat összeturmixoljuk, a vaníliarúd belsejét kikaparjuk, és ezzel ízesítjük az italunkat.

Fogyasztás előtt hűtsük be.


banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Lassan sült sertésnyak velővel

Lassan sült sertésnyak velővel


A derecskei Almavirág Étterem receptje.
Szerző: Balogh Szabolcs, a derecskei Almavirág Étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Pirosra sült pontyfilé tormás céklával piros burgonyával

Pirosra sült pontyfilé tormás céklával piros burgonyával


Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Házi füstölt harcsa

Házi füstölt harcsa


Szerző: A Tiszacsegei Halászcsárda
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Szőlődzsem

Szőlődzsem


Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű


Paradicsomos vöröslencse-mártogatós tortillával

Paradicsomos vöröslencse-mártogatós tortillával


Szerző: Takács Hajnalka
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin