Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód
A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Avokádós-banános turmix

Avokádós-banános turmix

Takács Hajnalka dietetikus receptje

2020. július 31.

Hozzávalók

  • 1/2 db avokádó
  • 1/2 db banán
  • 2 dl kókusztej
  • vaníliarúd

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb
A hozzávalókat összeturmixoljuk, a vaníliarúd belsejét kikaparjuk, és ezzel ízesítjük az italunkat.

Fogyasztás előtt hűtsük be.


banán , avokádó , kókusztej , vaníliarúd

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Báránygerinc kelkáposzta-főzelékkel

Báránygerinc kelkáposzta-főzelékkel


Szerző: Regdon Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Fantasztikus gombakocsonya

Fantasztikus gombakocsonya


Az erdélyi séftúránk egyik receptje.
Szerző: A székelyudvarhelyi Páva Étterem
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Pontypörkölt

Pontypörkölt


Olyan ételt mutatunk be, amelyek a háztartásban is elkészíthetők, egyszerűek, mégis nagyon tanulságosak.
Szerző: Eckart Witzigmann
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Tokaji aszúban érlelt kacsamáj bundázott kaláccsal

Tokaji aszúban érlelt kacsamáj bundázott kaláccsal


Szerző: Ravasz Barna
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes


Szélhajtó küsz újhagymás burgonyasalátával

Szélhajtó küsz újhagymás burgonyasalátával


Szerző: Söptei Róbert
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin