Jahni László receptje
2020. július 22.- 20 dkg garda
- 1/2 fej ezüsthagyma
- 3 szem mustármag
- 3 szem koriander
- 1 db babérlevél
- 2 ek 20%-os ecet
- 2 dl víz, só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/22/Balatoni-garda-ecetesen--770x_.jpg?token=3179e6c06dc0caef9f685defd8b970c3)
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
Szerző: Gyepes Gabojsza
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pethő Balázs
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Volenter István
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes