Jahni László receptje
2020. július 22.- 20 dkg garda
- 1/2 fej ezüsthagyma
- 3 szem mustármag
- 3 szem koriander
- 1 db babérlevél
- 2 ek 20%-os ecet
- 2 dl víz, só
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
Szerző: Zányi Tímea
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Fülöp G. Dénesné, Ila asszony
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: tészták
Nehézség: Még könnyebb
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű