Jahni László receptje
2020. július 22.- 20 dkg garda
- 1/2 fej ezüsthagyma
- 3 szem mustármag
- 3 szem koriander
- 1 db babérlevél
- 2 ek 20%-os ecet
- 2 dl víz, só
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet

Ideális grillezéshez vagy ízesítéshez.
Szerző: Zsámberger Szilvia
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Varju Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: tészták
Nehézség: Nehéz