Jahni László receptje
2020. július 22.- 20 dkg garda
- 1/2 fej ezüsthagyma
- 3 szem mustármag
- 3 szem koriander
- 1 db babérlevél
- 2 ek 20%-os ecet
- 2 dl víz, só

garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
garda , ezüsthagyma , mustármag , koriander , babérlevél , ecet
Szerző: Juan Mari és Elena Arzak
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Csomós András
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Fotó: Helyey Zsuzsanna - Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szulló Szabina és Széll Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes