A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Baltic Porter sörben főtt marhapofa

Frideczky András receptje

2020. augusztus 5.
  • 600 g marhapofa
  • 50 g póréhagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 50 g sárgarépa
  • 50 g fehérrépa
  • 2 szál rozmaring
  • 2 szál kakukkfű
  • 5 szem szegfűbors
  • 5 szem borókabogyó
  • ízlés szerint tengeri só
  • 50 g kacsazsír
  • 500 ml Baltic Porter sör
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
A marhapofákat megtisztítjuk, és kevés zsiradékban kérget sütünk rá. Ezután kivesszük a húsokat, és a zsiradékba tesszük a fűszereket, a vékony karikára vágott hagymát, a nagyobb darabokra aprított zöldségeket, és lepirítjuk őket.

Visszatéve a húsokat, felforrósítjuk, felöntjük a sörrel, és fedő alatt kb. 3 óra alatt készre főzzük.


marhapofa , póréhagyma , fokhagyma , sárgarépa , fehérrépa , rozmaring , kakukkfű , szegfűbors , borókabogyó , kacsazsír , Baltic Porter sör

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra