Receptek

Bergamottos répaleves füstölt pisztránggal

Kanász László receptje:

Bergamottos répaleves füstölt pisztránggal

Kanász László receptje

HOZZÁVALÓK:
  • 40 dkg sárgarépa
  • 1 szál póréhagyma
  • 1,5 dl száraz fehérbor
  • 2 dl biorépalé
  • 2 dkg friss gyömbér
  • bergamott
  • 3 dl kókusztej
  • 10 dkg füstölt pisztráng
  • 5 dkg bébisárgarépa
  • olívaolaj
ELKÉSZÍTÉSE:

A póréhagymát felkarikázzuk, olívaolajon lassan pároljuk, amikor pirulni kezd, hozzáadjuk a feldarabolt sárgarépát, és felöntjük a fehérborral. Amint a bor elpárolódott, kevés vízzel és a biorépalével puhára főzzük, hozzáadjuk a kókusztejet és a friss gyömbért, sózzuk, majd leturmixoljuk, végül néhány csepp bergamottal ízesítjük. A bébirépákat sóscukros vízben forrázzuk, majd jeges vízbe tesszük, a héját ledörzsöljük. Füstölt pisztránggal tálaljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább