Bereznay Tamás receptje
2018. március 12.- 4 szelet csontos borjúkaraj
- zsályalevél
- bébiédeskömény
- bébizöldspárga
- bébipóréhagyma
- szőlőmagolaj
- vaj, só
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
- 1,5 dl kukoricadara
- 5 dl víz
- 2 szál kakukkfű
- reszelt parmezán
- vaj, só

POLENTA
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Finom péksütemény nem csak hétvégére!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Varjú Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű