Bereznay Tamás receptje
2018. március 12.- 4 szelet csontos borjúkaraj
- zsályalevél
- bébiédeskömény
- bébizöldspárga
- bébipóréhagyma
- szőlőmagolaj
- vaj, só
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
- 1,5 dl kukoricadara
- 5 dl víz
- 2 szál kakukkfű
- reszelt parmezán
- vaj, só

POLENTA
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Méhész Zsuzsa
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Egészséges, könnyű ebéd lehet belőle ricottával, parmezánnal.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Enzsöl Balázs
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Fülepi Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz