Bereznay Tamás receptje
2018. március 12.- 4 szelet csontos borjúkaraj
- zsályalevél
- bébiédeskömény
- bébizöldspárga
- bébipóréhagyma
- szőlőmagolaj
- vaj, só
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
- 1,5 dl kukoricadara
- 5 dl víz
- 2 szál kakukkfű
- reszelt parmezán
- vaj, só

POLENTA
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Barka Áron
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Stefan Gebhardt
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Legkönnyebb
Márton-napi levesajánlatunk.
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!