Bereznay Tamás receptje
2018. március 12.- 4 szelet csontos borjúkaraj
- zsályalevél
- bébiédeskömény
- bébizöldspárga
- bébipóréhagyma
- szőlőmagolaj
- vaj, só
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
- 1,5 dl kukoricadara
- 5 dl víz
- 2 szál kakukkfű
- reszelt parmezán
- vaj, só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/02/metro-4822-flatten-770x_.jpg?token=739f5e956a9a987c8ff6262b72e61e92)
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: kenyerek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tiago Sabarigo
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabó Gergely
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű