Bereznay Tamás receptje
2018. március 12.- 4 szelet csontos borjúkaraj
- zsályalevél
- bébiédeskömény
- bébizöldspárga
- bébipóréhagyma
- szőlőmagolaj
- vaj, só
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
- 1,5 dl kukoricadara
- 5 dl víz
- 2 szál kakukkfű
- reszelt parmezán
- vaj, só

POLENTA
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Zoboki Zoltán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Őszi édesség.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Olyan ételt mutatunk be, amelyek a háztartásban is elkészíthetők, egyszerűek, mégis nagyon tanulságosak.
Szerző: Eckart Witzigmann
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz