Bereznay Tamás receptje
2018. március 12.- 4 szelet csontos borjúkaraj
- zsályalevél
- bébiédeskömény
- bébizöldspárga
- bébipóréhagyma
- szőlőmagolaj
- vaj, só
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
- 1,5 dl kukoricadara
- 5 dl víz
- 2 szál kakukkfű
- reszelt parmezán
- vaj, só
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Szabó Zsuzsa
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Juhos József
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Örök klasszikus, a megunhatatlan csemege, ahogy a Duplakertben készítik.
Szerző: A Duplakert étterem
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Mészáros Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Borbély Béla
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz