Bereznay Tamás receptje
2018. március 12.- 4 szelet csontos borjúkaraj
- zsályalevél
- bébiédeskömény
- bébizöldspárga
- bébipóréhagyma
- szőlőmagolaj
- vaj, só
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
- 1,5 dl kukoricadara
- 5 dl víz
- 2 szál kakukkfű
- reszelt parmezán
- vaj, só
POLENTA
HOZZÁVALÓK:

Szerző: Bocskai Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Saly Noémi
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű

Szerző: Szajkó Ferenc
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül!
Szerző: Erhardt Zoltán
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Schäffer Erzsébet kedvenc süteménye az édesanyja repertoárjából.
Szerző: Schäffer Erzsébet
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű