Bereznay Tamás receptje
2018. március 12.- 4 szelet csontos borjúkaraj
- zsályalevél
- bébiédeskömény
- bébizöldspárga
- bébipóréhagyma
- szőlőmagolaj
- vaj, só
POLENTA
HOZZÁVALÓK:
- 1,5 dl kukoricadara
- 5 dl víz
- 2 szál kakukkfű
- reszelt parmezán
- vaj, só

POLENTA
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gallicoop
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű