Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
Szerző: Kovács Krisztina
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Az alábbi recepttel elszakadhatunk a megszokott újévi-szilveszteri ízektől.
Szerző: Az Alabárdos étterem
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Csiszér Árpád
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz