Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint

libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Nyárvégi színek és ízek.
Szerző: Jahni László
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kocsis Ferenc
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz