Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint

libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
A sült krumpli is lehet izgalmasabb!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bakos Rebeka és Matus István
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz