Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint

libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Berta Gréta
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Hronyecz István
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nagy Anna
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes