Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/04/-SEB3081-770x_.jpg?token=73600a43453c2fdf8112b72c599574cd)
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű
Igazi retro ünnepi sütemény!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz