Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint

libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
Szerző: Szabó Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ruprecht László
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Egy szociológus és egy külügyi szakértő. A főzés szenvedélye hozta össze őket.
Szerző: Fotó: Kövesdi Réka - Tonté Barbara és Budai Zsanett
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz