Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint

libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
Az ünnepi kedvenc vegán változata!
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Létai torma, jófajta mustár és savanyított jalapeño a méltó kiegészítője, akár egy hot dogban.
Szerző: Pataky Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű