Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy

Igazi ínyencség a Gasztroangyaltól!
Szerző: A sűrűje 2. című könyvből Borbás Marcsi
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Íme a málnaszörp, ahogy nagyanyáink is készítették.
Szerző: Saly Noémi
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

Szerző: Elek Balázs
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Mizsei János
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes