Galgóczi Gábor receptje
2019. november 4.- 2 kg libamáj
- 20 g himalájai só
- 24 g tengeri só
- 100 ml tokaji aszú
- 50 ml Hennessy
- szarvasgomba tetszés szerint
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
libamáj , tokaji aszú , só , szarvasgomba , Hennessy
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A stefánia akkor jó, ha a hús puha és szaftos. Hosszan tartó, alacsony hőmérsékleten készítsük!
Szerző: Szulló Szabina
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szalai János (a tiszacsegei Halászcsárda)
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Varjú Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű