Tivadar György receptje
2020. július 20.- 1 kg sertéstarja
- 1,2 kg vajbab
- 2 db vöröshagyma
- 3 ek ecet
- 1 ek cukor
- 10 dkg tejföl
- 1 cs friss kapor
- 5 dkg vaj
- 1 dl olaj
- só, bors

kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Madrátej éttermi szakácsoknak (is)
Szerző: Palotai Csaba
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz