Tivadar György receptje
2020. július 20.- 1 kg sertéstarja
- 1,2 kg vajbab
- 2 db vöröshagyma
- 3 ek ecet
- 1 ek cukor
- 10 dkg tejföl
- 1 cs friss kapor
- 5 dkg vaj
- 1 dl olaj
- só, bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/20/Hideg-vajbabfozelek_1-770x_.jpg?token=f869360fde693e73e357d1ae97ae26c5)
kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
Szerző: Soltész Gábor (Sárga Borház)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb
A Hunguest Hotel Sóstó Étterem étlapjáról ajánljuk!
Szerző: Szabó Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű