Tivadar György receptje
2020. július 20.- 1 kg sertéstarja
- 1,2 kg vajbab
- 2 db vöröshagyma
- 3 ek ecet
- 1 ek cukor
- 10 dkg tejföl
- 1 cs friss kapor
- 5 dkg vaj
- 1 dl olaj
- só, bors
kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
Tapolcai vagy szilvásváradi pisztránggal a legjobb!
Szerző: Mede Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Molnár László
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Wolf András
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Thomas Keller
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű