Tivadar György receptje
2020. július 20.- 1 kg sertéstarja
- 1,2 kg vajbab
- 2 db vöröshagyma
- 3 ek ecet
- 1 ek cukor
- 10 dkg tejföl
- 1 cs friss kapor
- 5 dkg vaj
- 1 dl olaj
- só, bors
kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
kapor , vajbab , sertéstarja , ecet , vöröshagyma , tejföl , vaj , olaj
Szerző: Mautner Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bíró Dániel és Pankotai Tamás
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Máhr Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz