Receptek

Céklacarpaccio, monostori kecskesajt, diós pesto, fekete fokhagyma

Céklacarpaccio, monostori kecskesajt, diós pesto, fekete fokhagyma

Jónás Gábor receptje

Hozzávalók:

  • 30 dkg cékla
  • 20 dkg kecskesajt
  • 5 dkg dió
  • 5 dkg fenyőmag
  • 1 köteg friss bazsalikom
  • 2 dl olívaolaj
  • 2 gerezd fekete fokhagyma

Elkészítése:
A céklát fóliában megsütjük, majd vékony szeletekre vágjuk a kecskesajttal együtt. A diót, fenyőmagot, bazsalikomot az olívával és a sóval összeturmixoljuk, majd meglocsoljuk vele a szeletelt céklát és a sajtot. Fekete fokhagymát szeletelünk a tetejére, sarkantyúlevelekkel díszítjük.


Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.