Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Pesti István
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: A debreceni Grillakadémia
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű
Igazi ínyencség a Gasztroangyaltól!
Szerző: A sűrűje 2. című könyvből Borbás Marcsi
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Domonkos Dávid
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz