Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla

Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Jahni Laci, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfje abból főz, amit a konyhakertjében talál.
Szerző: Jahni László
Fogás: saláták
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Tivadar György
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!