Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Marias Land (Rohrbachtal)
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Thomas Keller
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű