Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Frideczky András
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Zoboki Zoltán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Már Rabelais beszél róla a XVI. században. Eredetileg csak húshagyó kedden ették a csörögefánkot.
Szerző: Stéphane Gerphagnon
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű