Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Kövi Pál: Erdélyi lakoma című kötetének receptje. Készítette: Mautner Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Stefan Gebhardt
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Nábelek Zsófi
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű