Receptek

Chiapuding mogyoróval és mangóval

Nábelek Zsófia receptje

2021. március 2.
  • 30 g chiamag
  • 2 dl víz
  • 1 ek mogyoróvaj
  • 30 g aszalt vörös áfonya
  • 1 marék fagyasztott málna
  • 1/2 db mangó
ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

A chiamagot, mogyoróvajat, vizet, málnát és áfonyát egy közepes befőttesüvegbe tesszük, és alaposan összerázzuk. A mogyoróvaj energiát ad, az áfonya édességet, a málna egy kis savasságot a pudingnak, és víz helyett készülhet mogyoró-, zab vagy más alternatív tejjel is.

Egy éjszakát hűtőben hagyjuk.


Friss mangóval, néhány szem olajos maggal tálaljuk.


chiamag , mogyoróvaj , málna , mangó , aszalt vörös áfonya

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra