Segal Viktor receptje
2018. április 20.- 1 kg csontos borjúkaraj 25 dkg-os szeletekre vágva
- 1 ek semleges olaj (repce, napraforgó)
- 2 dkg vaj, felkockázva
- 2 gerezd fokhagyma, vékony szeletekre vágva
- 16 db hónapos retek, cikkekre vágva
- 4 szál újhagyma, zöldjével együtt fél cm-es karikákra vágva
- 2 ek apróra vágott petrezselyemzöld
- só, bors
TÁLALÁS:
A hússzeletek mellé halmozzuk a zöldséget, úgy, hogy a húsra is kerüljön a vajas mártásból.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/29/fi-MK-alapok-04-089-ok2-770x_.jpg?token=89b16cc2d76cb01f1e93ea8893dd9933)
borjú , borjúkaraj , vaj , fokhagyma , retek , újhagyma , petrezselyemzöld