Bereznay Tamás receptje
2020. július 17.- 80 dkg marhaflank
- 3 szál sárgarépa
- 3 szál angol zeller
- 2 fej vöröshagyma
- 5 dl száraz, nem testes vörösbor
- 6 dl csirkealaplé
- babérlevél
- rozmaring
- só, bors
GREMOLÁTA
HOZZÁVALÓK:
- 3 szál rozmaring
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 db citrom héja
- 1 kk durva tengeri só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/17/Dinsztelt-marhaflank_3-770x_.jpg?token=9b400b9b318ff6750908c6f79d12a625)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/17/Dinsztelt-marhaflank_1-770x_.jpg?token=9a8f8fb4d1be6a1a386842f9364d064c)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/17/Dinsztelt-marhaflank_2-770x_.jpg?token=1dc7c4dca8ba6bf999b89807f41235a4)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/17/Dinsztelt-marhaflank_4-770x_.jpg?token=cf79886cda9be374fa91fa18334c6a9c)
babérlevél , bor , hagyma , sárgarépa , rozmaring , marhaflank , angol zeller , száraz vörösbor , csirkealaplé , citrom héja , fokhagyma