Varga J. Viktor receptje
2020. július 29.- 3 dl tejszín
- 1 dl tej
- 6 db tojás
- 1 rúd vanília
- 3 ek cukor
- eper-rebarbara lekvár

rebarbara , eper , vanília , tejszín , tej , tojás , eper-rebarbara lekvár
rebarbara , eper , vanília , tejszín , tej , tojás , eper-rebarbara lekvár
Egy szociológus és egy külügyi szakértő. A főzés szenvedélye hozta össze őket.
Szerző: Fotó: Kövesdi Réka - Tonté Barbara és Budai Zsanett
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Íme a málnaszörp, ahogy nagyanyáink is készítették.
Szerző: Saly Noémi
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
A híres francia clafoutis változata. Az eredeti fekete cseresznyével készül.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű