Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Epres citrusos limonádé

Epres citrusos limonádé

Takács Hajnalka receptje

2020. április 24.

Hozzávalók

  • 25 dkg eper
  • 2 db narancs
  • 2 db citrom
  • ízlés szerint mentalevél, méz

Elkészítés

ADAG: 4 főre
Az epret pépesítjük, a narancsokat és a citromokat kifacsarjuk és elegyítjük az eperpürével, majd felöntjük annyi vízzel, hogy a kancsónk tele legyen. Jégkockával hűthetjük, mentalevéllel tovább ízesíthetjük. Ha szükséges, ízlés szerint mézzel édesítsük.


mentalevél , méz , narancs , citrom , eper

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Borsóleves galangállal, borsmentával, tőkehallal és mangalicasonka-chipssel

Borsóleves galangállal, borsmentával, tőkehallal és mangalicasonka-chipssel


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Tiszai halkolbász

Tiszai halkolbász


Szerző: Polgár Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Tejszínkocsonya (panna cotta) mentás eperlevessel, rebarbaraszorbettel

Tejszínkocsonya (panna cotta) mentás eperlevessel, rebarbaraszorbettel


Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz


Csülkös-pisztáciás sertésterrin, mangalicaszűz, favabab-krém, zöldbab

Csülkös-pisztáciás sertésterrin, mangalicaszűz, favabab-krém, zöldbab


Szerző: Csorba István
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Balzsamos galamb medvehagymás karalábékrokettel

Balzsamos galamb medvehagymás karalábékrokettel


Szerző: Csiszér Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin