Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Epres citrusos limonádé

Epres citrusos limonádé

Takács Hajnalka receptje

2020. április 24.

Hozzávalók

  • 25 dkg eper
  • 2 db narancs
  • 2 db citrom
  • ízlés szerint mentalevél, méz

Elkészítés

ADAG: 4 főre
Az epret pépesítjük, a narancsokat és a citromokat kifacsarjuk és elegyítjük az eperpürével, majd felöntjük annyi vízzel, hogy a kancsónk tele legyen. Jégkockával hűthetjük, mentalevéllel tovább ízesíthetjük. Ha szükséges, ízlés szerint mézzel édesítsük.


mentalevél , méz , narancs , citrom , eper

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Rozé kacsamell sült kacsacombbal és céklás derelyével

Rozé kacsamell sült kacsacombbal és céklás derelyével


Szerző: Bindics Imre
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Káposzta kolozsvári módon

Káposzta kolozsvári módon


A Szakács mesterségnek könyvecskéje receptje alapján (1695 előttről)
Szerző: Készítette: Segal Viktor és Péter Balázs - A Szakács mesterségnek könyvecskéje (1695 előttről).
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes


Báránysült hagymás babbal

Báránysült hagymás babbal


Szerző: Palotai Csaba és Gabnai Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes


Piros libaleves

Piros libaleves


Szerző: Frideczky András
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Töltött báránylapocka lecsós bulgurral

Töltött báránylapocka lecsós bulgurral


Ízelítő a hihetetlenül gazdag török konyhából: igazi kulináris élmény!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin