Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Epres citrusos limonádé

Epres citrusos limonádé

Takács Hajnalka receptje

2020. április 24.

Hozzávalók

  • 25 dkg eper
  • 2 db narancs
  • 2 db citrom
  • ízlés szerint mentalevél, méz

Elkészítés

ADAG: 4 főre
Az epret pépesítjük, a narancsokat és a citromokat kifacsarjuk és elegyítjük az eperpürével, majd felöntjük annyi vízzel, hogy a kancsónk tele legyen. Jégkockával hűthetjük, mentalevéllel tovább ízesíthetjük. Ha szükséges, ízlés szerint mézzel édesítsük.


mentalevél , méz , narancs , citrom , eper

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Kecskeragu gyökérzöldséggel

Kecskeragu gyökérzöldséggel


Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Szombatos rakott birka

Szombatos rakott birka


Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Lassan sült sertésnyak velővel

Lassan sült sertésnyak velővel


A derecskei Almavirág Étterem receptje.
Szerző: Balogh Szabolcs, a derecskei Almavirág Étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Túrós rétes tofufagylalttal

Túrós rétes tofufagylalttal


Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz


Őzcarpaccio marinált cseresznyével

Őzcarpaccio marinált cseresznyével


A cseresznye lágy ízét jól kiegészíti a vadhúsból készült étel.
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin