Jahni László receptje
2018. április 13.- 24 dkg fogasfilé
- 4 db kovászolt retek
- olívaolaj
- salátalevelek
- tengeri só
- növényi hamu
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/30/IMG-4604-770x_.jpg?token=f3d232856764f7463eb14433a832eced)
Szerző: Fekete Antonio
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Réti Sebestyén
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mautner Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A farsang kiemelt ünnep a sváb hagyomány szerint.
Szerző: Svábhegyi Hagyományőrző Egyesület
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű