Horváth Csongor receptje
2018. október 1.- 80 dkg bárányhátszín
- 10 dkg bébi édeskömény
- 10 dkg bébi csillagtök
- 10 dkg bébi póréhagyma
- 1 dl olívaolaj
- 10 dkg vaj
- 2 szál rozmaring
- 2 szál kakukkfű
- só, bors
- 8 ek kukoricadara
- 1 l zöldségalaplé
- 10 dkg kecsketúró
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
A zöldségeket daraboljuk, sózzuk. A bárányhátszínt rozmaringgal, kakukkfűvel, sóval, borssal ízesítjük, majd faszénen körbepirítjuk. Pihentetjük. A kukoricadarát alaplével, sóval, vajjal krémesre főzzük. A bébizöldségeket forró faszénre tesszük és készre sütjük. A húst pihentetés után szeleteljük és petrezselyemolajjal tálaljuk.

kecsketúró , kakukkfű , rozmaring , póréhagyma , csillagtök , édeskömény , bárányhátszín