Receptek

Bárányhátszín faszénen sült zöldségekkel, kecsketúrós polenta

Bárányhátszín faszénen sült zöldségekkel, kecsketúrós polenta

Horváth Csongor receptje

HOZZÁVALÓK:

  • 80 dkg bárányhátszín
  • 10 dkg bébi édeskömény
  • 10 dkg bébi csillagtök
  • 10 dkg bébi póréhagyma
  • 1 dl olívaolaj
  • 10 dkg vaj
  • 2 szál rozmaring
  • 2 szál kakukkfű
  • só, bors
  • 8 ek kukoricadara
  • 1 l zöldségalaplé
  • 10 dkg kecsketúró

ELKÉSZÍTÉSE:
A zöldségeket daraboljuk, sózzuk. A bárányhátszínt rozmaringgal, kakukkfűvel, sóval, borssal ízesítjük, majd faszénen körbepirítjuk. Pihentetjük. A kukoricadarát alaplével, sóval, vajjal krémesre főzzük. A bébizöldségeket forró faszénre tesszük és készre sütjük. A húst pihentetés után szeleteljük és petrezselyemolajjal tálaljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.