Frideczky András receptje
2019. november 14.LEVESBETÉT I.
HOZZÁVALÓK:
- 500 g libacomb
- 50 g libazsír
- 50 g vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 szál rozmaring
- 2 szál kakukkfű
- tengeri só
- frissen őrölt bors
- 100 g finomliszt
- 1 db tojás
- 100 g házi morzsa
LEVESBETÉT II.
HOZZÁVALÓK:
- 30 g póréhagyma
- 50 g csicsóka
- 30 g fekete retek
- 100 g lila, citromsárga és bébirépa
- fehérborecet
- olívaolaj
- tejföl
LEVES
HOZZÁVALÓK:
- 1 kg liba far-hát
- 200 g libacombfilé
- 100 g vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 50 g tv paprika
- 50 g paradicsom fűszerkömény
- 100 g burgonya
- 50 g sárgarépa
- 50 g fehérrépa
- 30 g zeller
- fűszerpaprika
- tengeri só
- frissen őrölt bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/04/03-Libaleves-Frideczky-Andras-770x_.jpg?token=e082dc98bad4d878d9275f07eec2196d)
póréhagyma , csicsóka , sárgarépa , kakukkfű , fehérrépa , libacomb , libazsír , liba far-hát , libacombfilé , zeller , rozmaring