Receptek

Göngyölt malac, „pásztor”- burgonya, meleg saláta

Bicsár Attila receptje

2020. július 21.
  • 1 db malackaraj császárhússal tekerve, kötözve
  • só, olaj, pirospaprika, fűszerkömény

BURGONYA
HOZZÁVALÓK:

  • 50 dkg kis szemű burgonya
  • 100 ml mexikói el pastor szósz
  • 2 szál újhagyma felszeletelve
  • só, olaj a sütéshez

SALÁTA
HOZZÁVALÓK:

  • 4 db római szív saláta
  • 50 g vaj
  • só, citrom


ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz

Malac elkészítése:
A húst bekenjük olajjal, fűszerekkel bedörzsöljük. Forgó nyárson pirosra sütjük.

Burgonya elkészítése:
A burgonyákat héjában megfőzzük, leszűrjük, lehűtjük. Meghámozzuk és félbevágjuk. Kevés olajon, forró serpenyőben pirosra sütjük mindkét oldalukat, sózzuk. Minden burgonyadarabra teszünk pásztorszószt és újhagymát.

Saláta elkészítése:
A salátákat félbevágjuk. Serpenyőben, vajon megpirítjuk a vágott felüket. Ha elértük a megfelelő színt, levesszük a tűzről, megfordítjuk, sózzuk, citromlével meglocsoljuk.



malackaraj , malaccsászárhús , olaj , fűszerkömény , pirospaprika , burgonya , újhagyma , mexikói el pastor szósz , vaj , citrom , római szív saláta

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra