Receptek

Göngyölt malac, "pásztor"-burgonya, meleg saláta

Göngyölt malac, "pásztor"-burgonya, meleg saláta

Bicsár Attila receptje

Hozzávalók:

  • 1 db malackaraj császárhússal tekerve, kötözve
  • só, olaj, pirospaprika, fűszerkömény

Elkészítése:
A húst bekenjük olajjal, fűszerekkel bedörzsöljük. Forgó nyárson pirosra sütjük.

Burgonya

Hozzávalók:

  • 50 dkg kis szemű burgonya
  • 100 ml mexikói el pastor szósz
  • 2 szál újhagyma felszeletelve
  • só,olaj a sütéshez

Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük, lehűtjük. Meghámozzuk és félbevágjuk. Kevés olajon, forró serpenyőben pirosra sütjük a burgonyák mindkét oldalát, sózzuk. Minden burgonyadarabra teszünk pásztorszószt
és újhagymát.

Saláta

Hozzávalók:

  • 4 db római saláta
  • 50 g vaj
  • só, citrom

Elkészítése:
A salátákat félbevágjuk. Serpenyőben, vajon megpirítjuk a vágott felüket. Ha elértük a megfelelő színt, levesszük a tűzről, megfordítjuk, sózzuk, citromlével meglocsoljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.