Kalla Kálmán receptje
2020. július 21.- 30 dkg vargányagomba megtisztítva, félbevágva
- 2 db közepes őszibarack
- 80 g vaj
- 2 ek borjúglace (hússzaft)
- 1 tk cukor
- só, frissen őrölt bors
őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jakabfi Dávid
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Könnyű és finom
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Vadász Imre
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Csiszér Árpád
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű