Kalla Kálmán receptje
2020. július 21.- 30 dkg vargányagomba megtisztítva, félbevágva
- 2 db közepes őszibarack
- 80 g vaj
- 2 ek borjúglace (hússzaft)
- 1 tk cukor
- só, frissen őrölt bors

őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
Szerző: Szabó Gergely
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Patai Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Merfelsz Gábor (Merfelsz Pince, Szekszárd)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű