Kalla Kálmán receptje
2020. július 21.- 30 dkg vargányagomba megtisztítva, félbevágva
- 2 db közepes őszibarack
- 80 g vaj
- 2 ek borjúglace (hússzaft)
- 1 tk cukor
- só, frissen őrölt bors

őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
őszibarack , vaj , vargányagomba , borjúglace
Szerző: Tálas Kata
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Sültek mellé kínáljuk, de markáns sajtokkal is remek.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Marhatatár: ügyeljünk a megfelelő alapanyag megválasztására!
Szerző: Mede Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb
A többszörös Michelin-csillagos séf receptje.
Szerző: Heston Blumenthal
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű