Receptek

Grillezett ananász tonhallal, pácolt enoki gombával

Grillezett ananász tonhallal, pácolt enoki gombával

Segal Viktor receptje (4 adag)

PÁCOLT ENOKI GOMBA

HOZZÁVALÓK:
  • 20 dkg enoki gomba
  • 2 ek vörösborecet
  • 1 ek olívaolaj
  • só, bors

GRILLEZETT ANANÁSZ

HOZZÁVALÓK:
  • 8 db egy cm vastag karikákra vágott ananász (a közepét eltávolítjuk)
  • 1 ek olívaolaj
  • só, bors

TONHAL

HOZZÁVALÓK:
  • 4 szelet tonhal
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 csipet szecsuani bors
  • só, bors
ELKÉSZÍTÉSE:

Keverőtálban minden hozzávalóval elkeverjük az enoki gombát, és tálalásig félretesszük. Forró grillserpenyőben oldalanként 1-2 perc alatt megpirítjuk az ananászszeleteket, majd ugyanebben a serpenyőben megsütjük a tonhalszeleteket is. Végül a még forró serpenyőben néhány másodperc
alatt rápirítunk a gombára.

TÁLALÁS:

Az ananászszeletekre helyezzük a tonhalat és az enoki gombát.


Ossza meg ismerőseivel:
Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.