Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só

tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Szerző: Salamon Csaba
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kozma Péter
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Rosenstein Tibor és Rosenstein Róbert
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz