Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só

tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Varga Ágnes és Kolonics Zoltán
Fogás: sütemények
Nehézség: Nehéz
Egyszerű, szezonális, szívet melengető.
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű