Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Egy tökéletes édesség, amely a szürke, hideg telet is képes megszépíteni.
Szerző: Az Auguszt cukrászda (Fény utca)
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: A pilisvörösvári Stube
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Csonka Gergő
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz