Jahni László receptje
2012. június 18.- 20 dkg fogasfilé
- 20 dkg friss zsenge tök
- 1/4 db citrom leve
- 3-4 szál kapor
- 1 db salátalevél
- Bertolli olaj
- só

tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
tök , fogasfilé , citrom , kapor , salátalevél , Bertolli olaj
Szerző: Rosario Simeoli
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabolcs András-Szabolcs-Gyuris Éva
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Ugye, hogy rémlik a napköziből? De ez egy kicsit jobb lesz!
Szerző: Csizmazia László, a Menza séfjének
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Vidák Zoltán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű