Nábelek Zsófia receptje
2019. május 16.- 50 dkg friss eper
- 2 ek barna cukor
- 1 csokor tárkony (kb. 20 g)
- 1/4 rúd vanília
- 1 kk só
- 1/2 db citrom héja
- 3-4 dl sűrű joghurt
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/08/Tarkonyos-eperragu-joghurttal-770x_.jpg?token=0fc5a75fb1c5c132f883fbf6138ffe55)
A Magyar Konyha magazin 2023. áprilisi lapszámának címlapfinomságát nyújtjuk most át.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kanász László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tóth Pál
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Krausz Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz