Palotai Csaba receptje
2018. március 13.- 2 kg csontos mangalicakaraj
- 400 g kifliburgonya
- 1 fej kelkáposzta
- 80 g bacon
- 50 g mangalicazsír
- 100 ml alaplé
- pár szál friss kakukkfű
- só, bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/01/IMG-0524-770x_.jpg?token=d4d55c97ea1e4e2df4e0ebfed3b71a11)
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nánási Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!