Palotai Csaba receptje
2018. március 13.- 2 kg csontos mangalicakaraj
- 400 g kifliburgonya
- 1 fej kelkáposzta
- 80 g bacon
- 50 g mangalicazsír
- 100 ml alaplé
- pár szál friss kakukkfű
- só, bors
A sajttortát nem lehet megunni, pláne, ha ilyen ízekkel tesszük igazán gazdaggá.
Szerző: Katona András
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Az olaszok jellegzetes levese, amely sokféle zöldségből készülhet.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű
Szerző: Vidák László
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű