Palotai Csaba receptje
2018. március 13.- 2 kg csontos mangalicakaraj
- 400 g kifliburgonya
- 1 fej kelkáposzta
- 80 g bacon
- 50 g mangalicazsír
- 100 ml alaplé
- pár szál friss kakukkfű
- só, bors

Szerző: Takács Hajnalka dietetikus
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Frissen sütött magos barna bagettel kínáljuk.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
A húsvéti kedvenc, ahogy Mizsei János, a Mák Bisztró séfje készíti.
Szerző: Mizsei János, a Mák Bisztró séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Őszi lélekmelengető ital.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű