Kalla Kálmán receptje
2020. július 21.- 4 db padlizsán (friss, nem túl nagy)
- só, borsőrlő, tökmagolaj az asztalra
tökmagolaj , padlizsán , bors , só
tökmagolaj , padlizsán , bors , só

A közel-keleti konyha kis fekete ruhája.
Szerző: Mohamed Kutaini A Byblos Étterem séfjének
Fogás: előételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Szulló Szabina
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Friss zöldfűszerekkel készülő, rántott borjúláb céklapürével és tormahabbal.
Szerző: Pintér Károly
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Petrányi Piroska, a csopaki Petrányi Borterasz tulajdonosa családi receptje
Szerző: Petrányi Piroska
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz