Receptek

Őszibarack-krémleves szederfagylalttal

Őszibarack-krémleves szederfagylalttal

A nagykörűi Suttogó étterem receptje 4 fő részére.

HOZZÁVALÓK:

  • 32 dkg őszibarack
  • 160 ml tejszín
  • 16 dkg fagylalt
  • 80 g cukor
  • vaníliacukor
  • őrölt fahéj

ELKÉSZÍTÉSE:

Az őszibarackot leturmixoljuk. Fahéjjal, szegfűszeggel, pici cukorral és vaníliacukorral ízesítjük, a végén tejszínnel felöntjük. Az általános gyümölcslevesektől eltérően ez nem főzött – inkább egy gyümölcsturmixhoz hasonló, üdítő levest kapunk, amit fagylalttal díszítünk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.