Receptek

Őszibarack-krémleves szederfagylalttal

A nagykörűi Suttogó étterem receptje

2020. szeptember 14.
  • 32 dkg őszibarack
  • 160 ml tejszín
  • 16 dkg fagylalt
  • 80 g cukor
  • vaníliacukor
  • őrölt fahéj

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az őszibarackot leturmixoljuk. Fahéjjal, szegfűszeggel, pici cukorral és vaníliacukorral ízesítjük, a végén tejszínnel felöntjük. Az általános gyümölcslevesektől eltérően ez nem főzött – inkább egy gyümölcsturmixhoz hasonló, üdítő levest kapunk, amit fagylalttal díszítünk.


őszibarack , tejszín , fagylalt , vaníliacukor , őrölt fahéj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra