Jahni László receptje
2020. május 14.- 80 dkg harcsafilé
- 30 dkg burgonya
- 70 g liszt
- 10 dkg kolbász
- 4 db kápia paprika
- 5 dl zöldségalaplé
- 2 ek zsír
- citrom leve
- só, bors

Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Palotai Csaba és Gabnai Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Vass Ildikó, a MezzoKuzin séfje - F. Nagy Angéla
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!