Jahni László receptje
2020. május 14.- 80 dkg harcsafilé
- 30 dkg burgonya
- 70 g liszt
- 10 dkg kolbász
- 4 db kápia paprika
- 5 dl zöldségalaplé
- 2 ek zsír
- citrom leve
- só, bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/26/201405219038-ok-770x_.jpg?token=6662ed1d0c59167aa195807bbf3e0dc7)
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Tivadar György
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ifj. Tóth József
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Haraszti Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű