Jahni László receptje
2020. május 14.- 80 dkg harcsafilé
- 30 dkg burgonya
- 70 g liszt
- 10 dkg kolbász
- 4 db kápia paprika
- 5 dl zöldségalaplé
- 2 ek zsír
- citrom leve
- só, bors
Szerző: Regdon Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Ropogós bőr, szaftos hús, krémes lencse - farsangkor is tökéletes ízek ezek.
Szerző: Vidra Péter (Rózsakert étterem, Esztergom)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű