Rédai Attila (a nagykörűi Suttogó étterem) receptje
2020. július 15.- 1,4 kg füstölt csülök
- 2 dl sör
- 20 dkg vöröshagyma
- 80 g méz

méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma
méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma
Bereznay Tamás receptje.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Vidák Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Hűtött alapanyagokkal, frissen tálalva az igazi!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!