Rédai Attila (a nagykörűi Suttogó étterem) receptje
2020. július 15.- 1,4 kg füstölt csülök
- 2 dl sör
- 20 dkg vöröshagyma
- 80 g méz

méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma
méz , sör , füstölt csülök , vöröshagyma
Szerző: Erhardt Zoltán (Erhardt Étterem és Panzió)
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bárkányi Zoltán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Katona István, a Hortobágyi Csárda séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz