Receptek

Ízletes fafüle gomba

Ízletes fafüle gomba

Wang Qiang receptje (1 fő részére)

HOZZÁVALÓK:

  • 20 dkg fafüle gomba
  • 10 g kaliforniai paprika
  • 5 g kínai ecet
  • 3 g cukor
  • 10 g koriander
  • 5 g szójaszósz
  • 3 g só

ELKÉSZÍTÉSE:
A szárított fafüle gombát – legalább 15 perc áztatás után – egy tálba tesszük, s hozzáadjuk az apróra vágott kaliforniaipaprikát, valamint az ecetet, a szójaszószt és a fűszereket. Jól összekeverjük, és tálalhatjuk. A vérnyomáscsökkentő és a légutakat tisztító fafüle gombát ilyen formában előételként fogyasztják, de gyakori összetevője más fogásoknak is.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.