Wang Qiang receptje
2020. február 3.- 20 dkg fafüle gomba
- 10 g kaliforniai paprika
- 5 g kínai ecet
- 3 g cukor
- 10 g koriander
- 5 g szójaszósz
- 3 g só

kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: kenyerek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz