Wang Qiang receptje
2020. február 3.- 20 dkg fafüle gomba
- 10 g kaliforniai paprika
- 5 g kínai ecet
- 3 g cukor
- 10 g koriander
- 5 g szójaszósz
- 3 g só

kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
Hűtött alapanyagokkal, frissen tálalva az igazi!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Knáb János
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz