Wang Qiang receptje
2020. február 3.- 20 dkg fafüle gomba
- 10 g kaliforniai paprika
- 5 g kínai ecet
- 3 g cukor
- 10 g koriander
- 5 g szójaszósz
- 3 g só
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba

Szerző: Patai Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

A Pajta étterem különleges finomságához tavasszal kell begyűjteni az alapanyagot.
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Szerző: Szabó Gergely
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz