Wang Qiang receptje
2020. február 3.- 20 dkg fafüle gomba
- 10 g kaliforniai paprika
- 5 g kínai ecet
- 3 g cukor
- 10 g koriander
- 5 g szójaszósz
- 3 g só
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba
kínai ecet , só , szójaszósz , koriander , cukor , kaliforniai paprika , fafüle gomba

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Szabó Zsolt
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!