Jahni László receptje
2019. október 10.- 50 dkg hízott kacsamáj
- 40 g méz
- 20 dkg lila hagyma
- 1 db citrom
- 4 dl zöldségalaplé
- só, bors
- piros bogyós gyümölcsök

piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bindics Imre
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Réti Sebestyén
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Ízlés szerint pohárban vagy tányérban tálaljuk.
Szerző: Kun Péter
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű