Jahni László receptje
2019. október 10.- 50 dkg hízott kacsamáj
- 40 g méz
- 20 dkg lila hagyma
- 1 db citrom
- 4 dl zöldségalaplé
- só, bors
- piros bogyós gyümölcsök

piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
Íme a málnaszörp, ahogy nagyanyáink is készítették.
Szerző: Saly Noémi
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Krausz Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kormorán étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Katona András
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű