Jahni László receptje
2019. október 10.- 50 dkg hízott kacsamáj
- 40 g méz
- 20 dkg lila hagyma
- 1 db citrom
- 4 dl zöldségalaplé
- só, bors
- piros bogyós gyümölcsök
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
Szerző: A debreceni Grillakadémia
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Várvizi péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Zsákai Ildikó (Derecskei Fenséges)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kóstoló Kárpátaljáról, Pákozdi Judit–Punykó Mária
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Veszely Attila
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz