Jahni László receptje
2019. október 10.- 50 dkg hízott kacsamáj
- 40 g méz
- 20 dkg lila hagyma
- 1 db citrom
- 4 dl zöldségalaplé
- só, bors
- piros bogyós gyümölcsök

piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Berényi András
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Korponai Péter
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű