Jahni László receptje
2019. október 10.- 50 dkg hízott kacsamáj
- 40 g méz
- 20 dkg lila hagyma
- 1 db citrom
- 4 dl zöldségalaplé
- só, bors
- piros bogyós gyümölcsök
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/06/Kacsamaj-lilahagyma-lekvarral-770x_.jpg?token=6514c507a54af757bdc64060e0f642b7)
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
Könnyű, különleges és látványra nagyon extra!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Palotai Csaba és Gabnai Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Varga J. Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Fördős Zé
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű