Jahni László receptje
2019. október 10.- 50 dkg hízott kacsamáj
- 40 g méz
- 20 dkg lila hagyma
- 1 db citrom
- 4 dl zöldségalaplé
- só, bors
- piros bogyós gyümölcsök

piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
piros bogyós gyümölcsök , bors , só , zöldségalaplé , lila hagyma , méz , kacsamáj
Szerző: Gerő Eszter és Juhos József
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Fotó: Helyey Zsuzsanna - Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fazekas Attila és Fazekas Ádám
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Panírozott, fehérített vajban sütött borjúkaraj.
Szerző: Rosario Simeoli, a Pomo d'Oro séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű