Elek Balázs receptje
2018. június 22.0,3 dl zsíros tejszín
1/2 tk só
1 dkg cukor
1 dl portói bor
1 dl tokaji édes bor
10 dkg egres
10 dkg pisztácia

pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
Szerző: Fatér Balázs István
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Ingvar Strid
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fülepi Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz