Elek Balázs receptje
2018. június 22.0,3 dl zsíros tejszín
1/2 tk só
1 dkg cukor
1 dl portói bor
1 dl tokaji édes bor
10 dkg egres
10 dkg pisztácia

pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
Szerző: Segal Viktor
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kanász László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Zseniális ízek egy tányéron, ahogy a Duplakertben készítik.
Szerző: A Duplakert étterem
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű