Elek Balázs receptje
2018. június 22.0,3 dl zsíros tejszín
1/2 tk só
1 dkg cukor
1 dl portói bor
1 dl tokaji édes bor
10 dkg egres
10 dkg pisztácia

pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Fantasztikus recept a Byblos konyhafőnökétől.
Szerző: Mohamed Kutaini, a Byblos Étterem séfjének receptje
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: A Baricska Csárda
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Berényi András
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű