Elek Balázs receptje
2018. június 22.0,3 dl zsíros tejszín
1/2 tk só
1 dkg cukor
1 dl portói bor
1 dl tokaji édes bor
10 dkg egres
10 dkg pisztácia

pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
A kéksajt a körtével világbajnok kombináció!
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Gyors, könnyű és finom!
Szerző: Kun Péter
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű