Elek Balázs receptje
2018. június 22.0,3 dl zsíros tejszín
1/2 tk só
1 dkg cukor
1 dl portói bor
1 dl tokaji édes bor
10 dkg egres
10 dkg pisztácia
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
Így még az is megeszi, aki nem szereti.
Szerző: Gálicz István
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Szulló Szabina
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Elek Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz