Elek Balázs receptje
2018. június 22.0,3 dl zsíros tejszín
1/2 tk só
1 dkg cukor
1 dl portói bor
1 dl tokaji édes bor
10 dkg egres
10 dkg pisztácia
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/29/-SEB5697-770x_.jpg?token=fde529a4f1ae4563d8d8d4e6b730ad19)
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fülepi Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Palágyi Eszter
Fogás: sütemények
Nehézség: Időigényes
Szerző: Vidák László
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!