Elek Balázs receptje
2018. június 22.0,3 dl zsíros tejszín
1/2 tk só
1 dkg cukor
1 dl portói bor
1 dl tokaji édes bor
10 dkg egres
10 dkg pisztácia

pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
pisztácia , kacsamáj , egres , tejszín , portói bor , tokaji édes bor
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Evett már meleg salátát? Itt az alkalom!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: saláták
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Wang Qiang
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz