Receptek

Kacsamell, fekete rizs, sárgabarack, levendula

Kacsamell, fekete rizs, sárgabarack, levendula

Zakar Kata receptje

HOZZÁVALÓK:

  • 1 db kacsamell
  • 20 dkg fekete rizs
  • 2 db sárgabarack
  • levendula
  • földimogyoró
  • cickafark

ELKÉSZÍTÉSE:
A kacsamellet rozéra sütjük, a fekete rizst puhára főzzük, a sárgabarackot mézzel karamellizáljuk. A levendulát a jus-höz keverjük. Az ételt pirított földimogyoróval, levendulavirággal, cickafarkkal tálaljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.