Zakar Kata receptje
2018. június 18.- 1 db kacsamell
- 20 dkg fekete rizs
- 2 db sárgabarack
- levendula
- földimogyoró
- cickafark
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/28/-SEB7183-770x_.jpg?token=add976f402daf65ea0e692d833386ee2)
fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
Szerző: Libor Mária
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű
Lyoni kisvendéglőkből hódította meg a világot. Gruyère sajt vagy parmezán kell hozzá.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bindics Imre és Czucz Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: kenyerek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű