Zakar Kata receptje
2018. június 18.- 1 db kacsamell
- 20 dkg fekete rizs
- 2 db sárgabarack
- levendula
- földimogyoró
- cickafark

fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
fekete rizs , kacsamell , levendula , sárgabarack , földimogyoró , cickafark
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A gesztenye igazi téli alapanyag.
Szerző: Kun Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb