Receptek

Kacsamell narancsos endíviával és grillezett mangóval

Kacsamell narancsos endíviával és grillezett mangóval

Tivadar György receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:

  • 4 db pecsenyekacsamell
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 db mangó
  • 2 db endíviasaláta
  • 3 db narancs
  • 20 dkg cukorborsó
  • 1/2 dl bodzaszörp
  • só, bors
  • 5 g mustármag
  • 2 ek kristálycukor

ELKÉSZÍTÉSE:
A kacsamelleket hideg, száraz serpenyőben lassan, bőrével lefelé aranybarnára pirítjuk, majd 160 °C-os sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük. A narancs héját lereszeljük, hozzáadjuk a kifacsart levét, a mustármagot, a szörpöt, és a cukorral felforraljuk. A félbevágott endíviasalátákat 5 percig főzzük benne, majd leszárítjuk, és a darabolt mangóval együtt tálalás előtt megpirítjuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.