Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Szent Jakab-kagyló édesburgonyakrémmel és szarvasgombával

Szent Jakab-kagyló édesburgonyakrémmel és szarvasgombával


Szerző: Fehér Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz


Bárányhátszín faszénen sült zöldségekkel, kecsketúrós polenta

Bárányhátszín faszénen sült zöldségekkel, kecsketúrós polenta


Szerző: Horváth Csongor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Borzas Kata

Borzas Kata


Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Csülkös-pisztáciás sertésterrin, mangalicaszűz, favabab-krém, zöldbab

Csülkös-pisztáciás sertésterrin, mangalicaszűz, favabab-krém, zöldbab


Szerző: Csorba István
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Amaránt puding csokoládéval

Amaránt puding csokoládéval


Ünnepre és hétköznapra egyaránt kiváló az alábbi recept.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Legkönnyebb


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin