Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Kagylós, póréhagymás karfiolfőzelék

Kagylós, póréhagymás karfiolfőzelék


Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Burgonyás fonott

Burgonyás fonott


A sós fonott kalács kiváló választás a halászlé mellé.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Fekete rizs libamájas hurkával és házi fügés-majoránnás mustárral, friss fügével

Fekete rizs libamájas hurkával és házi fügés-majoránnás mustárral, friss fügével


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Szilvásváradi pisztrángrolád tormás édesköménnyel

Szilvásváradi pisztrángrolád tormás édesköménnyel


Szerző: Macsinka János
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Kaiser smarni

Kaiser smarni


Szerző: Kis Tirol Étterem
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin