Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

A legegyszerűbb kármentés: kenyérpuding

A legegyszerűbb kármentés: kenyérpuding


Áfonyás karamellás kenyérpuding Nábelek Zsófiától.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: kenye‌rek
Nehézség: Könnyű


Zsályás ropogós malaccsülök káposztalekvárral és hagymás lila burgonyával

Zsályás ropogós malaccsülök káposztalekvárral és hagymás lila burgonyával


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz


Birsalmás pite kardamommal

Birsalmás pite kardamommal


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Gyömbéres nyúlcombfilé fahéjas sütőtökkel és vajban sült hagymákkal

Gyömbéres nyúlcombfilé fahéjas sütőtökkel és vajban sült hagymákkal


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Maritozzi con la panna

Maritozzi con la panna


Római desszert mennyei telszínhabbal.
Szerző: Rosario Simeoli, a Pomo d'Oro séfjének
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin