Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Lecsóval töltött padlizsán konfitált marhapofacsíkokkal

Lecsóval töltött padlizsán konfitált marhapofacsíkokkal


Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Lili-kifli

Lili-kifli


Szerző: Készítette Jámborné Budai Mónika. Váncza József
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Gesztenyés kelkáposzta-főzelék ropogós burgonyával

Gesztenyés kelkáposzta-főzelék ropogós burgonyával


A gesztenye igazi téli alapanyag.
Szerző: Kun Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Fogolypecsenye erdei gombákkal, zöldséges lencsével

Fogolypecsenye erdei gombákkal, zöldséges lencsével


Szerző: Csonka Gergő
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Vöröslencse-leves kolbásszal

Vöröslencse-leves kolbásszal


Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin