Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Metélt vegyes gombaraguval - tenyésztett gombákból

Metélt vegyes gombaraguval - tenyésztett gombákból


Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Mazsolás csiga

Mazsolás csiga


Finom péksütemény nem csak hétvégére!
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Karfiolhummusz

Karfiolhummusz


Könnyű, gyors és egészséges!
Szerző: Szilágyi Emese
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Legkönnyebb


Trifle

Trifle


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű


Meggyes galette

Meggyes galette


A franciák kedvenc nyári pitéjéből íme a meggyes változat.
Szerző: Májer Erika a debreceni Jardin Cukrászda tulajdonosának
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin