Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Füstölt halpástétom

Füstölt halpástétom

Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje

2021. július 13.

Hozzávalók

  • 20 dkg füstölt harcsafilé
  • 5 dkg pirított kenyérkocka
  • 1 dl tejszín
  • só, bors

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az alapanyagokat keverőtálba helyezzük, és botmixerrel egységesítjük, szinte habosra keverjük, majd lehűtjük, és kb. 30 perc után tálalhatjuk.

Tálaláshoz pirítóst és kicsi salátacsokrot adunk.


pirított kenyérkocka , tejszín , füstölt harcsafilé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Libaesszencia, préselt libahús, házi tészta

Libaesszencia, préselt libahús, házi tészta


Ezt a levest kínáljuk Márton-napra!
Szerző: Tóth Dávid, a Trakta by Nomád séfjének
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Töltött paradicsom

Töltött paradicsom


Szerző: Pohner Ádám
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű


Pácolt gyömbér

Pácolt gyömbér


Szerző: Saly Noémi
Fogás: savanyúság
Nehézség: Legkönnyebb


Blaha Lujza tortája

Blaha Lujza tortája


Tudta, hogy egy szabadkai cukrászmester kreálta Blaha Lujza esküvőjére a később híressé vált tortát?
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz


Juhtúrós vagy káposztás sztrapacska

Juhtúrós vagy káposztás sztrapacska


Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin