Tivadar György receptje
2018. június 1.- 80 dkg kacsamell
- 2 kg vajtök
- 20 dkg málna
- 20 dkg tejföl
- 1 ek cukor
- 1 szál friss kapor
- 1 db vöröshagyma
- 2 ek almaecet
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
- 2 ek olaj
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A kacsamelleket sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben körbesütjük. Ezután előmelegített sütőben 160°C-on 20 perc alatt készre sütjük. 1,5 kg tökből liszt nélküli tökfőzeléket készítünk, majd a tejföllel krémesre turmixoljuk. A megmaradt tököt feldaraboljuk és serpenyőben lepirítjuk, majd hozzáadjuk a kaprot.

tejföl , kacsamell , vajtök , málna , kapor , vöröshagyma , almaecet