Jahni László receptje
2019. június 26.- 50 dkg főtt kacsanyakhús
- 20 dkg kuszkusz
- 1/2 dl olívaolaj
- 6 csokor petrezselyem
- 1 csokor menta
- 20 dkg paradicsom
- só, bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/08/B0000248-770x_.jpg?token=22b65f54907ffb47a054548c1700f3c4)
oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
Szerző: Ráspi (Horváth József)
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mező Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Katona György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű