Jahni László receptje
2019. június 26.- 50 dkg főtt kacsanyakhús
- 20 dkg kuszkusz
- 1/2 dl olívaolaj
- 6 csokor petrezselyem
- 1 csokor menta
- 20 dkg paradicsom
- só, bors

oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Fülöp G. Dénesné, Ila asszony
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mizsei János
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: A kecskeméti Bagatell Étterem (Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz