Jahni László receptje
2019. június 26.- 50 dkg főtt kacsanyakhús
- 20 dkg kuszkusz
- 1/2 dl olívaolaj
- 6 csokor petrezselyem
- 1 csokor menta
- 20 dkg paradicsom
- só, bors

oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
Szerző: Fotó: Péter Ildikó - Takács Hajnalka dietetikus
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bittera Dóra és Molnár B. Tamás
Fogás: kenyerek
Nehézség: Legkönnyebb
Kicsit időigényes az elkészítése, de megéri, garantált élményt nyújthatunk az étellel!
Szerző: Nagy Attila (Bori Mami étterem)
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Horváth Balázs
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű