Jahni László receptje
2019. június 26.- 50 dkg főtt kacsanyakhús
- 20 dkg kuszkusz
- 1/2 dl olívaolaj
- 6 csokor petrezselyem
- 1 csokor menta
- 20 dkg paradicsom
- só, bors
oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
oaradicsom , menta , ment , kuszkusz , kacsanyak
Könnyű szilveszteri koktél Nagy Zoltántól, a Boutiq’Bár tulajdonosától.
Szerző: Nagy Zoltán
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kasuba László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Ráspi (Horváth József)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: A kecskeméti Bagatell Étterem (Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz