Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje
2020. július 15.- 60 dkg filézett harcsa
- 8 dkg húsos szalonna
- 40 dkg savanyú káposzta
- 1 dl tejföl
- 10 dkg vöröshagyma
- só, bors, babérlevél
harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Pethő Balázs
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Heiszler Olivér
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia remek
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű