Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje
2020. július 15.- 60 dkg filézett harcsa
- 8 dkg húsos szalonna
- 40 dkg savanyú káposzta
- 1 dl tejföl
- 10 dkg vöröshagyma
- só, bors, babérlevél

harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
Szerző: Katona András
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Borbély Béla
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Gullner Gergő
Fogás: levesek
Nehézség: Legkönnyebb