Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje
2020. július 15.- 60 dkg filézett harcsa
- 8 dkg húsos szalonna
- 40 dkg savanyú káposzta
- 1 dl tejföl
- 10 dkg vöröshagyma
- só, bors, babérlevél

harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
Szerző: Söptei Róbert
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Csécsei László és Orcsik Edit
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Endrédi Zoltán
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű