Soltész Gábor (Sárga Borház) receptje
2020. július 15.- 60 dkg filézett harcsa
- 8 dkg húsos szalonna
- 40 dkg savanyú káposzta
- 1 dl tejföl
- 10 dkg vöröshagyma
- só, bors, babérlevél

harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
harcsa , szalonna , savanyú káposzta , tejföl , vöröshagyma , babérlevél
Szerző: Varjú Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Veres István
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Amrein Csaba
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Graziano Cattaneo
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz